Terapi på nett

Hopp til et tema i artikkelen:

Terapi på nett

Tidsbesparande, rimelig og bekvemt

Kan du tenke deg å møte en terapeut eller psykolog online, i stedet for på et kontor? Hos Terapivakten kan du få terapi på nett, gjennom digitale videosamtaler. Dette senker terskelen betydelig for å teste ut om terapi er noe for deg.

Etter en stressfylt arbeidsdag kan du bare skli ned i sofaen din med en kopp te i hånden og starte behandlingen. Slipp venterom, stress og transport.

Tilpass behandlingen etter din hverdag, i stedet for motsatt. Glem tidskrevende transport til behandlingskontorer eller en følelse av at du bør rydde hjemmet dit før besøk. Terapi på nett – det blir ikke enklere enn det.

Samtaleterapi for deg som enkeltperson

Med terapi på nett kan du ta tak i problemene du sliter med på en enkel, effektiv og rimelig måte – uten forpliktelser. Få noen som lytter til deg og veileder deg mot en bedre hverdag med mer glede. At terapien er online gjør det så mye enklere å ta det første steget mot behandling. Les mer om individuell terapi.

“I terapivakten tilbyr vi indiviudell terapi og parterapi på nett via digitale videosamtaler eller via hjemmebesøk.”

Kan parterapi redde forholdet?

Hverdagens stress og krav sliter på mange forhold. Kanskje har dere også barn, noe som gjør det enda vanskeligere å få kvalitetstid sammen, men også å begynne på den parterapien dere kanskje lenge har vurdert.

Med terapi på nett kan dere starte samtaleterapien i deres egen stue, på et tidspunkt som passer deres kalender. Samlivsterapi på nett innebærer også at dere kan få behandling mens barna sover på kvelden. Nå finnes ingen unnskyldning lenger. Ta tak i problemene før det er for sent, og få hjelp til å finne tilbake til hverandre. Les mer om parterapi.

Vi tilbyr også familieterapi og foreldreveiledning.

Hvordan fungerer de digitale terapitimene?

Hvis du ønsker å teste ut terapi på nett hos oss, trykker du bestill time. Da vil du komme til vårt online bookingsystem hvor du kan se kompetansen og skape deg et inntrykk av våre fantastiske terapeuter, før du velger tid og booker time. Du kan også ringe oss på telefon nummer 64809092. Etter at du har bestilt en time sender vi deg en møte lenke til e-postadressen din. Den klikker du på rett før timen begynner. Du betaler enkelt med vipps etter hver time.

Timen er helt uforpliktende, og du behøver ikke umiddelbart ta stilling til om du ønsker å fortsette behandlingen. Dersom du bestemmer deg for å fortsette behandlingen avtaler du med terapeuten om når dere møtes igjen og hvordan.

Hvis du har bestilt terapi på nett, men finner ut at timen ikke passer eller om du har angret deg, kan du avbestille timen inntil 24 timer før avtalt tid.

Terapivakten lærer deg å ta tak i problemene du sliter med på en enkel, effektiv og rimelig måte

“I terapivakten tilbyr vi individuell terapi og parterapi på nett via digitale videosamtaler eller via hjemmebesøk.”

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Match meg med en Terapeut

Invester i din mentale helse ved å bestille en online konsultasjon med en av våre kvalifiserte terapeuter. Finn en tid som passer best for deg, med priser som starter fra 495,- per konsultasjon. Vennligst fyll ut skjemaet under, så vil vi arbeide med å finne den terapeuten i vårt team som best kan møte dine behov. Det er helt uforpliktende og gratis å sende inn skjemaet, og du har full frihet til å bestemme om du ønsker å booke en time med den foreslåtte terapeuten