Onlineterapi
Vil du en terapeut eller psykolog online, i stedet for på et kontor? Hos Terapivakten kan du få terapi på nett, gjennom digitale videosamtaler.
Enkelttime

Hos Terapivakten kan du få individuell terapi mot psykisk uhelse, helt tilpasset din hverdag og dine behov. Vi tilbyr terapi på nett og via hjemmebesøk. 

Parterapi

Med terapi for par kan dere få hjelp av en erfaren og kvalifisert samlivsterapeut med å løse nettopp de problemene dere opplever i forholdet.

Familieterapi

Familieterapi kan være løsningen for mange familier som opplever større eller mindre kriser. Det kan være mange årsaker til at man har behov for familieterapi.

En mann som søker avhengighetsterapi, sitter på en sofa med hendene foldet
Avhengighetsterapi

Gjennom avhengighetsterapi får man hjelp med å forstå egen avhengighet, hva som kan være årsaken og triggere som utløser den uønskede atferden.

Kartlegging

Kartlegging av avhengighet kan ofte være redningen fra en destruktiv atferd. Kartleggingstjenesten kan hjelpe deg med å forstå omfanget av misbruket.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Match meg med en Terapeut

Invester i din mentale helse ved å bestille en online konsultasjon med en av våre kvalifiserte terapeuter. Finn en tid som passer best for deg, med priser som starter fra 495,- per konsultasjon. Vennligst fyll ut skjemaet under, så vil vi arbeide med å finne den terapeuten i vårt team som best kan møte dine behov. Det er helt uforpliktende og gratis å sende inn skjemaet, og du har full frihet til å bestemme om du ønsker å booke en time med den foreslåtte terapeuten