Ledige stillinger

Vi ser stadig etter nye medarbeidere og konsulenter

Er du ute etter en ny jobb innenfor psykisk helse? Vi er stadig på jakt etter nye terapeuter, rusbehandlere eller mer administrativ personale. Her får du en oversikt over hva vi trenger akkurat nå.

Dette søker vi etter nå

Må du flytte for å jobbe hos Terapivakten?

Vi søker terapeuter i hele Norge og derfor kan du søke jobb som terapeut hos oss uansett hvor du bor. For administrative roller er det ofte enklest hvis du bor i eller i nærheten av Oslo, Akershus eller Hedmark, slik at det blir lettere for ledergruppen å møtes.

 

Lurer du på noe?

Er du usikker på om din kompetanse er god nok, eller om et samarbeid kan være aktuelt? Ta gjerne kontakt med oss på admin@terapivakten.no, så finner vi ut av dette.

Les i vår blogg

Hva er Medavhengighet?

Vi påvirkes ofte av omgivelsene omkring oss, både på godt og vondt. Når noen vi er glad i sliter, vil det ofte ha innvirkning på hvordan vi har det også. Når vurderingene og handlingene våre blir styrt av hvordan andre har det, om det gjelder rus eller annen...

Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold

Det kan være vanskelig å finne frem til hemmelighetene bak et lykkelig parforhold. Noen ganger føles det kanskje som om du og din utvalgte lever på to forskjellige planeter. Men da er det viktig å vite at alle forhold går gjennom oppturer og nedturer. Det som avgjør...