Rusbehandling

En mann som trenger rusbehandling og ikke har det bra
Hopp til et tema i artikkelen:

Rusbehandling

Diskret, tidssparende og fleksibelt

Vurderer du privat rusbehandling mot alkoholisme eller annen rusavhengighet, men opplever det krevende å søke om hjelp? Kanskje skammen og frykten for å bli stemplet på forhånd tar over slik at det nesten føles umulig å søke behandling? Du er ikke alene om å føle det slik.

Med diskret, fleksibel og privat rusbehandling hjemme hos deg og etter dine premisser ønsker Terapivakten å gjøre det enklere for deg å ta det første steget.

Terapivaktens lavterskeltilbud for rusbehandling er hjemmebasert, og tilbys enten ved at en av våre terapeuter kommer hjem til deg, via digitale videosamtaler – eller en kombinasjon av begge.

Terapi for hele familien

Ved alkoholisme eller annen rusavhengighet påvirkes ofte hele familien, og under rusbehandlingen er det derfor viktig å ivareta hvert familiemedlem. Derfor tilbyr vi behandling som omfatter hele familien og andre pårørende, dersom dere ønsker dette.

Det fører aldri til noe godt å skjule alvorlige problemer med rus og alkohol for sine nærmeste. Vår hjemmebaserte rusbehandling som involverer hele familien, kan i stedet være med på å bygge opp og styrke samholdet. Dette oppnås gjennom åpenhet og ved en trygg og bekvem behandling, tilpasset alle familiens medlemmer.

Ved å hjelpe og veilede både deg og dine pårørende, får dere en bedre forståelse for hverandres situasjoner. Dette gjør behandlingen av rusavhengigheten lettere for alle parter. Samtidig kan familiemedlemmer som selv har blitt rammet av dine rusproblemer få mulighet for private samtaler og terapi.

To brødre som illustrerer at når en i familien går på rusbehandling så involverer det hele familien

“I terapivakten tilbyr vi terapi på nett via digitale videosamtaler eller via hjemmebesøk.”

Rusbehandling hjemme

Akkurat nå tilbyr vi hjemmebesøk for rusbehandling i Råholt, Eidsvoll, Jessheim, Nannestad, Kristiansand, Lillesand, Vennesla, Birkenes, Vestfold, Bamble, Kragerø, Langesund, og Telemark, men utvider stadig våre områder. Så hvis du ikke bor i en av disse kommunene, kan du ta kontakt og spørre likevel.

Behandling som følger forutbestemte skjemaer passer ikke for alle. Med hjemmebasert terapi slipper du kaste bort dyrbar tid på transport og i venterom. Du får rusbehandling tilpasset deg og dine behov, og som foregår etter din og din families timeplan og preferanser.

Det første steget er ofte det tøffeste

Når du velger å søke hjelp mot alkoholproblemer eller annen rusavhengighet, velger du ikke bare en bedre hverdag og fremtidsutsikt for deg, men også for din familie. Det første steget å ta er oftest det vanskeligste – men også det viktigste. Ved å tilby rusbehandling hjemme hos deg og helt etter dine premisser, håper vi at du skal tørre å ta dette første steget. Aldri glem: Du kan tilfriskne fra din rusavhengighet. Med riktig motivasjon, villighet og vår hjelp kan du klare det. Og du fortjener å ha det bra.

Et hjem som reflekterer situasjonen i en familie

Vi hjelper deg med rusavhengigheten. Du fortjener å ha det bra

“I terapivakten tilbyr vi terapi på nett via digitale videosamtaler eller via hjemmebesøk.”

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Match meg med en Terapeut

Invester i din mentale helse ved å bestille en online konsultasjon med en av våre kvalifiserte terapeuter. Finn en tid som passer best for deg, med priser som starter fra 495,- per konsultasjon. Vennligst fyll ut skjemaet under, så vil vi arbeide med å finne den terapeuten i vårt team som best kan møte dine behov. Det er helt uforpliktende og gratis å sende inn skjemaet, og du har full frihet til å bestemme om du ønsker å booke en time med den foreslåtte terapeuten