Rimelig og fleksibel terapi i ditt eget hjem eller på nett

R

Terapi i hjemmet ditt - analogt eller digitalt

Med Terapivakten kan du velge å få terapeuten hjem, eller å møtes på nett, gjennom digitale videosamtaler. Spar tiden du ellers ville brukt i venterom, på bussen eller i bilen, og unn deg selv, eller familien din, den terapien du eller dere trenger.

R

Et praktisk alternativ til offentlige tjenester

Dersom du ikke får de psykiske helsetjenestene du trenger fra det offentlige, kan Terapivakten være rett for deg.

R

Få hjelpen du trenger når du trenger den

Med mål om 1 times responstid streber Terapivakten for å være der når du trenger det.

R

Terapi for hele familien

Uavhengig av hvem du er, hvor du bor og hvilke mentale og emosjonelle utfordringer du står overfor, skreddersyr Terapivakten behandlingen etter dine behov.

Transport belastes kunden og beregnes med en pris på 3,90 kr/km. Avtalt terapitime må avbestilles senest 24 timer før avtalt tid. I motsatt fall må timen betales.

Kontakt oss for informasjon og pris på intervensjon for rusavhengige og alkoholikere.

 

Bestill behandling

Spørsmål og svar

Finnes det andre alternativer til hjemmeterapi?

Du kan i de fleste fylker der vi har terapeuter tilgjengelige, også møte din behandler på et behandlingskontor. Et annet godt alternativ er at du kan bestille digitale terapitimer. Det innebærer at du møter vår terapeut via videosamtaler på nett. Det gjør terskelen lavere for å kontakte en terapeut, og kan være en god måte å teste ut om dette er noe for deg. Husk at en prøvetime hos Terapivakten bare koster kr. 450,-. Terapi gjennom digitale videosamtaler gjør at du kan få behandling raskt, uansett hvor i landet du bor.

Hvor raskt kan jeg få hjelp av Terapivakten?

Du kan når som helst forhåndsbestille en time. Tidspunktet for timen bestemmer du selv. Det er også mulig å avtale videre behandling direkte med terapeuten din om du selv ønsker det.

Hvilke betalingsalternativer finnes?

Det er raskt og enkelt å betale for våre hjemmetjenester. Vi håndterer ikke kontanter, men du kan betale med Vipps eller med kort. Alle våre terapeuter har med seg en mobil betalingsterminal der du kan betale med Visakort, Masterkort og de fleste andre typer kredittkort. Betaling skjer etter hver behandlingstime. Du kan ikke betale etterskuddsvis.

Få nyhetsoppdateringer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter, bloggposter og tilbud.

Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev.