fbpx

Rimelig og fleksibel terapi i ditt eget hjem eller på nett

R

Terapi i hjemmet ditt

Med Terapivakten kan du velge å få terapeuten hjem, eller å møtes på nett, gjennom digitale videosamtaler. Spar tiden du ellers ville brukt i venterom, på bussen eller i bilen, og unn deg selv, eller familien din, den terapien du eller dere trenger.

R

Et praktisk alternativ til offentlige tjenester

Dersom du ikke får de psykiske helsetjenestene du trenger fra det offentlige, kan Terapivakten være rett for deg. Hos oss kan du komme i gang med behandlingen raskt.

R

Få hjelpen du trenger når du trenger den

Med mål om 1 times responstid streber Terapivakten for å være der når du trenger det.

R

Terapi for hele familien

Uavhengig av hvem du er, hvor du bor og hvilke mentale og emosjonelle utfordringer du står overfor, skreddersyr Terapivakten behandlingen etter dine behov.

Terapeutens transport belastes deg som kunde med en pris på 3,90 kr/km. Avtalt terapitime må avbestilles senest 24 timer før avtalt tid. Hvis du ikke har avbestilt timen før dette, må du likevel betale for den.

 

 

Bestill behandling eller ta kontakt

Spørsmål og svar

Finnes det andre alternativer til hjemmeterapi?

Du kan i de fleste fylker der vi har terapeuter tilgjengelige, også møte din behandler på et behandlingskontor. Et annet godt alternativ er at du kan bestille digitale terapitimer. Det innebærer at du møter vår terapeut via videosamtaler på nett. Det gjør terskelen lavere for å kontakte en terapeut, og kan være en god måte å teste ut om dette er noe for deg. Terapi gjennom digitale videosamtaler gjør at du kan få behandling raskt, uansett hvor i landet du bor.

Hvem kan få terapeutiske hjemmetjenester?

Alle som sliter med mentale og emosjonelle utfordringer, eller avhengighetsproblematikk. Parterapi er også noe som lykkelige par kan ha glede av, da det gir gode verktøy for å samarbeide og forstå hverandre bedre.

Hvor raskt kan jeg få hjelp av Terapivakten?

Du kan når som helst forhåndsbestille en time. Tidspunktet for timen bestemmer du selv. Det er også mulig å avtale videre behandling direkte med terapeuten din om du selv ønsker det.

Hvilke betalingsalternativer finnes?

Det er raskt og enkelt å betale for våre hjemmetjenester. Vi håndterer ikke kontanter, men du kan betale med Vipps eller med kort. Alle våre terapeuter har med seg en mobil betalingsterminal der du kan betale med Visakort, Masterkort og de fleste andre typer kredittkort.Betaling skjer etter hver behandlingstime. Du kan ikke betale etterskuddsvis.