Behandling av utbrenthet på din hjemmebane

Ta kontakt med oss nå!

Sliten? Kraftløs? Tom for energi? Orker du ikke tanken på jobb eller sosiale settinger? Det finnes god hjelp å få mot utbrenthet. Du trenger ikke engang å gå ut døren – Terapivakten kommer enten hjem til deg eller møter deg via en digital videosamtale. Ring hjem en terapeut i dag!

 

Hvordan kan behandling av utbrenthet hjelpe meg?

Å møte veggen er et resultat av å ikke ta godt nok vare på seg selv og sine behov. Gjennom behandling av utbrenthet lærer du deg å bedre lytte til deg selv. Utbrenthet skjer ikke over natten, men er en konsekvens av å gå på akkord med seg selv over lang tid.

Når du er utbrent vil du føle deg overveldet av den minste lille ting, og det som i virkeligheten er to oppgaver ser ut til å være minst ti! Du kommer inn i en ond sirkel der følelsen av å ikke strekke til bare blir forsterket.

Behandling av utbrenthet gir deg verktøyene du trenger for å få en oversikt og roe ned hverdagen din.

 

Behandling av utbrenthet innebærer å prioritere egne behov

Terapivakten vil gjennom behandling av utbrenthet hjelpe deg med å se på hvilke prioriteringer du gjør i livet ditt. Hva er det som gjør at du så ofte nedprioriterer dine egne behov?

Bevisstgjøring av disse mekanismene gjør at du kan ta bedre valg – å velge å gjøre deg selv til den viktigste personen i ditt eget liv.

 

Søk hjelp mot utbrenthet – få mer overskudd!

Behandling av utbrenthet gir deg muligheten til å rydde opp i livet ditt. Ikke bruk tid og krefter du egentlig ikke har på ting og mennesker du egentlig ikke trenger. Bli bevisst på dine reaksjonsmønster, lær deg å prioritere egne behov og opplev effekten av økte energinivåer, mestring og hverdagsglede.

KONTAKT OSS FOR SPØRSMÅL ELLER BESTILL TIME HER

Les i vår blogg

Hva er Medavhengighet?

Vi påvirkes ofte av omgivelsene omkring oss, både på godt og vondt. Når noen vi er glad i sliter, vil det ofte ha innvirkning på hvordan vi har det også. Når vurderingene og handlingene våre blir styrt av hvordan andre har det, om det gjelder rus eller annen...

Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold

Det kan være vanskelig å finne frem til hemmelighetene bak et lykkelig parforhold. Noen ganger føles det kanskje som om du og din utvalgte lever på to forskjellige planeter. Men da er det viktig å vite at alle forhold går gjennom oppturer og nedturer. Det som avgjør...