Vi tilbyr behandling av tvangstanker i ditt eget hjem

Gi slipp på dine tvangstanker

Føler du deg fanget av endeløse regler og ritualer i hverdagen? Er du ofte urolig og plages du med gjentatte katastrofetanker? Vi kan sende en av våre dyktige terapeuter hjem til deg, slik at du kan jobbe med tvangen der den utføres.

Er det mulig å behandle tvangstanker?

Tvangstanker fører ofte til tvangshandlinger, og er en tilstand der tanker, følelser og trangen til å gjøre visse handlinger blir så sterk at du ikke klarer å legge den bort. Men det er mulig å behandle tvangstanker. 

Tvangshandlingen utføres i et desperat forsøk på å fjerne tvangstanken, enten det dreier seg om frykt for bakterier, katastrofetanker om at ulykker skal rammer de du er glade i eller du bare kjenner en sterk trang til å telle mellom hver lyktestolpe.   

Tvangstanker handler om kontroll, og for enkelte tar tvangstankene og -handlingene over livet og reduserer livskvaliteten. Behandling av tvangstanker handler blant annet om å se på behovet for kontroll – et behov som sannsynligvis oppstod allerede i barndommen.

Terapivakten hjelper deg i møtet med din tvangsadferd

Er du klar til å ta et oppgjør med tvangstankene dine og møte din tvangsadferd? Ved hjelp av terapeutiske verktøy vil du bli bevisst på hvordan behovet for kontroll utløser tvangstanker og tvangshandlinger.

Når du lærer deg å se sammenhengen mellom behovet for kontroll og tvang kan du begynne å endre på atferden. Terapivakten kan gi deg nye verktøy for å mestre situasjoner der tvangstanker og -handlinger er dine mestringsstrategier.

 

Si farvel til dine tvangstanker og si velkommen til livsgleden

Ønsker du hjelp til å behandle dine tvangstanker? Ta kontakt og avtal et besøk fra en av våre erfarne terapeuter. Du vil bli bedre kjent med deg selv og dine dysfunksjonelle mønstre.

Gjennom bevisstgjøring kommer muligheten til å ta nye og bedre valg – valg som gir deg frihet heller enn tvang!

Våre kunder er fornøyde

I mange år slet jeg med tvangstanker. Hadde problemer med å ta kollektivtransport, og store deler av livet mitt har vært preget av sosial angst. Jeg tok kontakt med Terapivakten, og innen én time kom terapeuten hjem til meg. Han hjalp meg med å sette ord på følelsene mine og lagde en handlingsplan for veien videre. Terapeuten utfordret meg og beroliget meg under hele behandlingsforløpet. I dag sliter jeg ikke med sosial angst, og kollektivtransport er moro. Dette var noe jeg bare drømte om før, og nå er jeg friere enn noen gang. Jeg anbefaler Terapivakten på det varmeste dersom du sliter med sosial angst og tvangstanker.

Arild J

Lærer

Kontakt oss for spørsmål eller bestill time her

Les i vår blogg