Hvordan takle sorg og sorgprosesser?

Start den sunne sorgprosessen i dag

Er du redd for å kjenne på sorgen? Fortrenger du dine følelser ved å flykte til arbeid, aktiviteter, rusmidler eller andre mennesker? Terapivakten har erfarne terapeuter som bistår deg i dine sorgprosesser. Ta kontakt i dag – din sorg trenger å få et utløp!

Terapivakten lærer deg hvordan du kan bearbeide din sorg

Sorg er en naturlig tilstand og en naturlig del av livet. Men ikke alle mennesker vet hvordan de skal bearbeide sorgen sin på en sunn og god måte.

Sorg som ikke blir forløst vil sette seg fast og komme til uttrykk som for eksempel depresjon, fysiske smerter eller avhengighetsatferd. Første skritt i behandling av sorg er å anerkjenne at den er der og våge å slippe den til.

 

Når sorgen blir for vanskelig å takle

Sorg er en sterk og vond følelse. Noen ganger kjennes den uutholdelig ut og det er vanskelig å se en utgang på den. Terapivaktens hjemmetjenester har meget kort responstid, og våre terapeuter kan komme hjem til deg når det kjennes ut som at sorgen vil drukne deg.

Vonde følelser og sorg er ofte vanskeligere å takle på kveldstid, og det er noe vi hos Terapivakten vet. Derfor er våre terapeuter tilgjengelig for hjemmebesøk på ettermiddager og kvelder hele uken. Ingen kan ta fra deg sorgen, men du kan få gode verktøy til å bearbeide den.

 

Bearbeid sorgen og gjør plass til “her&nå”

Bruk de gode verktøyene for å takle din sorg og bearbeide sorgen på en god og sunn måte. Da unngår du at sorgen blir usunn, unaturlig og dysfunksjonell. Ved å bearbeide sorgen gir du slipp på fortiden og får mer plass til å nyte det du har i livet ditt her og nå!

Våre kunder er fornøyde

I mange år slet jeg med tvangstanker. Hadde problemer med å ta kollektivtransport, og store deler av livet mitt har vært preget av sosial angst. Jeg tok kontakt med Terapivakten, og innen én time kom terapeuten hjem til meg. Han hjalp meg med å sette ord på følelsene mine og lagde en handlingsplan for veien videre. Terapeuten utfordret meg og beroliget meg under hele behandlingsforløpet. I dag sliter jeg ikke med sosial angst, og kollektivtransport er moro. Dette var noe jeg bare drømte om før, og nå er jeg friere enn noen gang. Jeg anbefaler Terapivakten på det varmeste dersom du sliter med sosial angst og tvangstanker.

Arild J

Lærer

Kontakt oss for spørsmål eller bestill time her

Les mer i vår blogg

Symptomer på stress – tegnene du må se opp for

Det finnes mange ulike symptomer på stress, men hvordan det gir utslag hos den enkelte vil være veldig individuelt. Psykisk stress kan ofte føre til alvorlig psykisk eller fysisk sykdom. For noen kan for eksempel fysiske symptomer på stress og angst være de mest...

Få nyhetsoppdateringer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter, bloggposter og tilbud.

Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev.