Hvordan takle sorg og sorgprosesser?

Start den sunne sorgprosessen i dag

Er du redd for å kjenne på sorgen? Fortrenger du dine følelser ved å flykte til arbeid, aktiviteter, rusmidler eller andre mennesker? Terapivakten har erfarne terapeuter som bistår deg i dine sorgprosesser. Ta kontakt i dag – din sorg trenger å få et utløp!

Terapivakten lærer deg hvordan du kan bearbeide din sorg

Sorg er en naturlig tilstand og en naturlig del av livet. Men ikke alle mennesker vet hvordan de skal bearbeide sorgen sin på en sunn og god måte.

Sorg som ikke blir forløst vil sette seg fast og komme til uttrykk som for eksempel depresjon, fysiske smerter eller avhengighetsatferd. Første skritt i behandling av sorg er å anerkjenne at den er der og våge å slippe den til.

 

Når sorgen blir for vanskelig å takle

Sorg er en sterk og vond følelse. Noen ganger kjennes den uutholdelig ut og det er vanskelig å se en utgang på den. Terapivaktens hjemmetjenester har meget kort responstid, og våre terapeuter kan komme hjem til deg når det kjennes ut som at sorgen vil drukne deg.

Vonde følelser og sorg er ofte vanskeligere å takle på kveldstid, og det er noe vi hos Terapivakten vet. Derfor er våre terapeuter tilgjengelig for hjemmebesøk på ettermiddager og kvelder hele uken. Ingen kan ta fra deg sorgen, men du kan få gode verktøy til å bearbeide den.

 

Bearbeid sorgen og gjør plass til “her&nå”

Bruk de gode verktøyene for å takle din sorg og bearbeide sorgen på en god og sunn måte. Da unngår du at sorgen blir usunn, unaturlig og dysfunksjonell. Ved å bearbeide sorgen gir du slipp på fortiden og får mer plass til å nyte det du har i livet ditt her og nå!

Våre kunder er fornøyde

Hos Terapivakten fikk jeg uvurderlig hjelp som gjorde at jeg kom meg gjennom en vanskelig periode i livet og på en måte som har rustet meg for nye utfordringer. Gjennom behandlingen jeg fikk fra terapeuten min i Terapivakten har jeg fått verktøy som gjør at jeg står sterkere i møte med det livet måtte ha av utfordringer.

Karoline

Kontakt oss for spørsmål eller bestill time her

Les i vår blogg