Få gode verktøy mot dårlig selvfølelse

Start din reise nå

Føler du deg aldri god nok? Stoler du ikke på positive tilbakemeldinger? Syns du at du skulle gjort ting bedre, selv med strålende resultater? En dårlig selvfølelse ødelegger livskvaliteten. Ring hjem en av våre terapeuter i dag og få hjelp til å finne den gode selvfølelsen!

Sliter du med å bli kvitt en dårlig selvfølelse?

Dårlig selvfølelse ledsages av skam, og mange sliter med å bli kvitt sin dårlige selvfølelse. Mangel på positiv oppmerksomhet og anerkjennelse i barndommen skaper problemer med å anerkjenne deg selv som voksen. Derfor blir du aldri fornøyd med den du er.

Når du skal jobbe mot å få en bedre selvfølelse trenger du å se på de sårene som gav grobunn for en dårlig selvfølelse. Med Terapivaktens terapeutiske hjemmetjenester kan du finne trygghet og støtte når du skal jobbe med din dårlige selvfølelse. Vi kommer hjem til deg – til dine egne trygge omgivelser.

 

Terapivakten viser deg veien til bedre selvfølelse

Ved hjelp av våre terapeuter kan du begynne se på hvor din dårlige selvfølelse oppstod. Like viktig er det å lære seg nye verktøy for å skape seg en bedre selvfølelse i dag.

Ved å jobbe på denne måten tar du tak i problemet ved roten samtidig som du gjør noe med hvordan du påvirkes i dag. Resultatet blir en bedre selvfølelse og en bedre hverdag.

 

Si ja til det som fremmer en bedre selvfølelse!

En bedre selvfølelse gjør deg mer rakrygget. Du vil slutte å feste blikket i bakken for å unngå blikkontakt. Du vil kunne anerkjenne deg selv og dine prestasjoner. Når du feiler vil det ikke være verdens undergang. Reis deg opp og takk ja til livet – Bestill en terapeut fra Terapivakten nå!

Våre kunder er fornøyde

Når jeg ser tilbake på alle timene jeg hadde med min behandler i Terapivakten syntes jeg det har vært en fantastisk spennende reise. Terapien har gitt meg større selvinnsikt og bevissthet om mine reaksjonsmønstre. Etter timene har jeg alltid følt meg styrket, og opplever at jeg har større tilgang på mine ressurser.

Grete

Kontakt oss for spørsmål eller bestill time her

Les mer i vår blogg

Symptomer på stress – tegnene du må se opp for

Det finnes mange ulike symptomer på stress, men hvordan det gir utslag hos den enkelte vil være veldig individuelt. Psykisk stress kan ofte føre til alvorlig psykisk eller fysisk sykdom. For noen kan for eksempel fysiske symptomer på stress og angst være de mest...

Få nyhetsoppdateringer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter, bloggposter og tilbud.

Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev.