Få gode verktøy mot dårlig selvfølelse

Start din reise nå

Føler du deg aldri god nok? Stoler du ikke på positive tilbakemeldinger? Syns du at du skulle gjort ting bedre, selv med strålende resultater? En dårlig selvfølelse ødelegger livskvaliteten. Ring hjem en av våre terapeuter i dag og få hjelp til å finne den gode selvfølelsen!

Sliter du med å bli kvitt en dårlig selvfølelse?

Dårlig selvfølelse ledsages av skam, og mange sliter med å bli kvitt sin dårlige selvfølelse. Mangel på positiv oppmerksomhet og anerkjennelse i barndommen skaper problemer med å anerkjenne deg selv som voksen. Derfor blir du aldri fornøyd med den du er.

Når du skal jobbe mot å få en bedre selvfølelse trenger du å se på de sårene som gav grobunn for en dårlig selvfølelse. Med Terapivaktens terapeutiske hjemmetjenester kan du finne trygghet og støtte når du skal jobbe med din dårlige selvfølelse. Vi kommer hjem til deg – til dine egne trygge omgivelser.

 

Terapivakten viser deg veien til bedre selvfølelse

Ved hjelp av våre terapeuter kan du begynne se på hvor din dårlige selvfølelse oppstod. Like viktig er det å lære seg nye verktøy for å skape seg en bedre selvfølelse i dag.

Ved å jobbe på denne måten tar du tak i problemet ved roten samtidig som du gjør noe med hvordan du påvirkes i dag. Resultatet blir en bedre selvfølelse og en bedre hverdag.

 

Si ja til det som fremmer en bedre selvfølelse!

En bedre selvfølelse gjør deg mer rakrygget. Du vil slutte å feste blikket i bakken for å unngå blikkontakt. Du vil kunne anerkjenne deg selv og dine prestasjoner. Når du feiler vil det ikke være verdens undergang. Reis deg opp og takk ja til livet – Bestill en terapeut fra Terapivakten nå!

Våre kunder er fornøyde

Den unike tilliten og tryggheten min terapeut i Terapivakten skapte, kombinert med hennes utpregende profesjonalitet, tilstedeværelse, arbeidsmetoder og helhetstankegang har gjort at jeg har utviklet meg på de fleste plan i livet. Ingen tema var for store eller for små, ingenting var tabu eller flaut. Alt fra traumatiske opplevelser i oppvekst eller destruktiv livsstil til par-relasjoner, suksess historier og karriere, ble delt og jobbet med sammen med min terapeut. Varmen og seriøsiteten jeg ble møtt med var unik, og har for meg bidratt til en egenutvikling og livsmot som er langt over det jeg kunne forvente.

Kristin M

Kontakt oss for spørsmål eller bestill time her

Les i vår blogg