La samlivsproblemer lede til vekst!

Bestill parterapi nå

Står dere fast i de samme gamle mønstrene? Lei av å krangle og ikke føle dere sett eller forstått? Terapivakten har kort responstid og kommer raskt hjem til dere. Få gode verktøy til å løse samlivsproblemer, og la utfordringene føre til nærhet og vekst!

Har samlivsproblemene tatt over forholdet?

Hverdagens stress og mange krav kan lede til at dere ikke lenger har tid til hverandre og dermed får samlivsproblemene rotfeste. Kjærtegn forsvinner, kjærestekvelder er et fremmedord og relasjonen preges av dårlig eller manglende kommunikasjon. 

Terapivakten sender en terapeut hjem til dere, slik at dere slipper å ordne barnevakt og andre praktiske utfordringer. Med bruk av gode verktøy kan dere jobbe med det som er vanskelig, og tillate at forholdet utvikler seg heller enn at det blir et brudd.

 

Rydd opp i samlivsproblemene, og sett mer pris på hverandre

Terapivakten tilbyr parterapi rettet mot dere som par. Her kan dere jobbe med samlivsproblemene og få hjelp til å finne tilbake til hverandre. Relasjonsproblemer er en effektiv brems for nærhet, intimitet og kjærlighet.

Terapeuten vil være en nøytral tredjeperson som kan gi dere ærlige speilinger på de dysfunksjonelle dynamikkene som utspiller seg i forholdet deres. Ved å bli bevisst på disse, kan dere jobbe sammen for å skape nye og sunnere dynamikker!

 

Bytt ut relasjonsproblemer med latter, lek og nærhet

Ved å ta relasjonsproblemer og hverandre på alvor, og ved å søke hjelp i tide, så er det stor sjanse for at dere vil finne tilbake til den latteren og gleden som en gang dominerte forholdet deres. Nøkkelen er god kommunikasjon, og bak døren som åpner seg ligger et sunt parforhold ledsaget av ærlighet, nærhet, intimitet, latter, respekt og en følelse av å bli sett og forstått. Ta kontakt og be om hjelp nå!

Våre kunder er fornøyde

I mange år slet jeg med tvangstanker. Hadde problemer med å ta kollektivtransport, og store deler av livet mitt har vært preget av sosial angst. Jeg tok kontakt med Terapivakten, og innen én time kom terapeuten hjem til meg. Han hjalp meg med å sette ord på følelsene mine og lagde en handlingsplan for veien videre. Terapeuten utfordret meg og beroliget meg under hele behandlingsforløpet. I dag sliter jeg ikke med sosial angst, og kollektivtransport er moro. Dette var noe jeg bare drømte om før, og nå er jeg friere enn noen gang. Jeg anbefaler Terapivakten på det varmeste dersom du sliter med sosial angst og tvangstanker.

Arild J

Lærer

Kontakt oss for spørsmål eller bestill time her

Les mer i vår blogg

Symptomer på stress – tegnene du må se opp for

Det finnes mange ulike symptomer på stress, men hvordan det gir utslag hos den enkelte vil være veldig individuelt. Psykisk stress kan ofte føre til alvorlig psykisk eller fysisk sykdom. For noen kan for eksempel fysiske symptomer på stress og angst være de mest...

Få nyhetsoppdateringer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter, bloggposter og tilbud.

Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev.