Få behandling av depresjon hjemme

Be om hjelp i dag!

Føler du at livet er trist og meningsløst? Sitter du ofte alene? Er det vanskelig å kjenne på ekte glede i hverdagen? Terapivakten kan komme hjem til deg som sliter med depresjon, slik at du kan motta behandling av depresjon innen veldig kort tid!

Trenger du behandling av depresjon?

Depresjon er en unaturlig tilstand som setter deg ut av spill, og behandling av depresjon kan være det som hjelper deg tilbake til livet. Følelser som ikke anerkjennes og bearbeides på en sunn måte vil heller ikke bli bedre. Bak en depresjon ligger ubearbeidede følelser og opplevelser som trenger å få komme til uttrykk.

Føler du deg trett og sliten? Har du vondt i kroppen og føler deg umotivert? Har du vansker med å sette i gang en aktivitet eller unngår du sosiale arenaer?

Alt dette kan være symptomer på depresjon! Du har kanskje ikke tenkt på at din emosjonelle helse kan gjøre deg utslitt og full av smerter? Grip følelsene dine ved roten og opplev hvordan depresjonen slipper tak!

 

Dine sanne følelser er nøkkelen til behandling av depresjon

Det er kun ved å ta dine indre følelser og opplevelser på alvor at depresjonen kan begynne å gi slipp. Gjennom behandling av depresjon kan våre terapeuter hjelpe deg til å se dine sanne følelser, og gi deg støtte og hjelp til å bearbeide det som ligger der.

Når følelsene får lov til å komme fram, vil de ikke lenger fryse seg fast og depresjonen mister sitt grep om livet ditt.

 

Søk profesjonell hjelp mot depresjon

Alle våre terapeuter har god erfaring med behandling av depresjon, og i løpet av behandlingen så vil du bli bedre kjent med deg selv og dine mekanismer. Det er på tide å ta dine følelser på alvor og si farvel til depressive tilstander!

Våre kunder er fornøyde

I mange år slet jeg med tvangstanker. Hadde problemer med å ta kollektivtransport, og store deler av livet mitt har vært preget av sosial angst. Jeg tok kontakt med Terapivakten, og innen én time kom terapeuten hjem til meg. Han hjalp meg med å sette ord på følelsene mine og lagde en handlingsplan for veien videre. Terapeuten utfordret meg og beroliget meg under hele behandlingsforløpet. I dag sliter jeg ikke med sosial angst, og kollektivtransport er moro. Dette var noe jeg bare drømte om før, og nå er jeg friere enn noen gang. Jeg anbefaler Terapivakten på det varmeste dersom du sliter med sosial angst og tvangstanker.

Arild J

Lærer

Kontakt oss for spørsmål eller bestill time her

Les mer i vår blogg

Symptomer på stress – tegnene du må se opp for

Det finnes mange ulike symptomer på stress, men hvordan det gir utslag hos den enkelte vil være veldig individuelt. Psykisk stress kan ofte føre til alvorlig psykisk eller fysisk sykdom. For noen kan for eksempel fysiske symptomer på stress og angst være de mest...

Få nyhetsoppdateringer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter, bloggposter og tilbud.

Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev.