Få behandling av depresjon hjemme

Be om hjelp i dag!

Føler du at livet er trist og meningsløst? Sitter du ofte alene? Er det vanskelig å kjenne på ekte glede i hverdagen? Terapivakten kan komme hjem til deg som sliter med depresjon, slik at du kan motta behandling av depresjon innen veldig kort tid!

Trenger du behandling av depresjon?

Depresjon er en unaturlig tilstand som setter deg ut av spill, og behandling av depresjon kan være det som hjelper deg tilbake til livet. Følelser som ikke anerkjennes og bearbeides på en sunn måte vil heller ikke bli bedre. Bak en depresjon ligger ubearbeidede følelser og opplevelser som trenger å få komme til uttrykk.

Føler du deg trett og sliten? Har du vondt i kroppen og føler deg umotivert? Har du vansker med å sette i gang en aktivitet eller unngår du sosiale arenaer?

Alt dette kan være symptomer på depresjon! Du har kanskje ikke tenkt på at din emosjonelle helse kan gjøre deg utslitt og full av smerter? Grip følelsene dine ved roten og opplev hvordan depresjonen slipper tak.

 

Dine sanne følelser er nøkkelen til behandling av depresjon

Det er kun ved å ta dine indre følelser og opplevelser på alvor at depresjonen kan begynne å gi slipp. Gjennom behandling av depresjon kan våre terapeuter hjelpe deg til å se dine sanne følelser, og gi deg støtte og hjelp til å bearbeide det som ligger der.

Når følelsene får lov til å komme fram, vil de ikke lenger fryse seg fast og depresjonen mister sitt grep om livet ditt.

 

Søk profesjonell hjelp mot depresjon

Alle våre terapeuter har god erfaring med behandling av depresjon, og i løpet av behandlingen så vil du bli bedre kjent med deg selv og dine mekanismer. Det er på tide å ta dine følelser på alvor og si farvel til depressive tilstander!

Våre kunder er fornøyde

Timene jeg fikk i hjemmeterapi fra min terapeut i terapivakten ga meg trygghet på at jeg kunne takle fremtidig motgang og det har styrket min evne til å glede meg over gode ting i livet. Jeg har blitt bedre kjent med meg selv og på den måten er det lettere for meg i møte med andre mennesker og i nære relasjoner.

Lene

Kontakt oss for spørsmål eller bestill time her

Les mer i vår blogg

Hvordan få et bedre forhold til kjæresten?

Hvordan få et bedre forhold til kjæresten? Dette er et spørsmål mange lurer på. Noen ganger opplever man en krise i forholdet. Kanskje føler du at en lykkelig fremtid med din kjære blitt til en fjern drøm? Kanskje dere til og med har vurdert å gå fra hverandre, men...