Få behandling av angst i ditt eget hjem

Ta det første skrittet i dag!

Er du ofte engstelig og redd? Frykter du mennesker, steder og spesielle situasjoner? Sliter du eller noen du er glad i med angst? Vi kan hjelpe! Våre terapeuter gir deg behandling for angst hjemme hos deg selv. Start din reise mot å bli kvitt angsten nå!

Kan angstbehandling være noe for deg?

Angst er irrasjonell, og når du blir rammet av angst mister du kontakt med virkeligheten. Kanskje kjenner du den som en klo i magen. Kanskje føler du deg svimmel eller opplever prikking foran øynene, i armene eller andre steder i kroppen?

Det er ikke sikkert du har tenkt over at disse symptomene kan være angst. Kanskje har du tenkt at du har symptomer på fysiske sykdommer?

Uansett hvordan angsten viser seg i ditt liv – den beste veien til et liv uten angst er å møte angsten i en behandling du er trygg på. Vi kan gi deg den tryggheten. Velg mellom å få en terapeut hjem til deg, eller terapi på nett.

Angstbehandling som bevisstgjør deg

Hos Terapivakten jobber vi med det bakenforliggende, og ikke symptomene. Ved bruk av ulike teknikker og verktøy lærer vi deg å jobbe med årsaken.

Gjennom bevisstgjøring blir bakenforliggende årsaker synliggjort, og de eneste tingene vi kan gjøre noe med – og endre, er de tingene vi kan se. Vi hjelper deg til å åpne opp øynene for det du frykter på en arena der du er trygg – i ditt eget hjem.

Bli kvitt angsten og ta livet ditt tilbake

Gjennom angstbehandling kan du oppleve at de fysiske symptomene forsvinner, og du vil lære mer om deg selv og dine egne grenser. Du vil lære deg til å ta bedre valg for deg selv, og du vil få livet ditt tilbake. Det er du som skal sette grensene i ditt liv, ikke angsten!

Våre kunder er fornøyde

I mange år slet jeg med tvangstanker. Hadde problemer med å ta kollektivtransport, og store deler av livet mitt har vært preget av sosial angst. Jeg tok kontakt med Terapivakten, og innen én time kom terapeuten hjem til meg. Han hjalp meg med å sette ord på følelsene mine og lagde en handlingsplan for veien videre. Terapeuten utfordret meg og beroliget meg under hele behandlingsforløpet. I dag sliter jeg ikke med sosial angst, og kollektivtransport er moro. Dette var noe jeg bare drømte om før, og nå er jeg friere enn noen gang. Jeg anbefaler Terapivakten på det varmeste dersom du sliter med sosial angst og tvangstanker.

Arild J

Lærer

Kontakt oss for spørsmål eller bestill time her

Les i vår blogg