Terapi på nett - samtaleterapi i din egen stue

Tidsbesparande, rimelig og bekvemt

Kan du tenke deg å møte en terapeut eller psykolog online, i stedet for på et kontor? Hos Terapivakten kan du få terapi på nett, gjennom digitale videosamtaler. Dette senker terskelen betydelig for å teste ut om terapi er noe for deg.

Etter en stressfylt arbeidsdag kan du bare skli ned i sofaen din med en kopp te i hånden og starte behandlingen. Slipp venterom, stress og transport.

Tilpass behandlingen etter din hverdag, i stedet for motsatt. Glem tidskrevende transport til behandlingskontorer eller en følelse av at du bør rydde hjemmet dit før besøk. Terapi på nett – det blir ikke enklere enn det.

Samtaleterapi for deg som enkeltperson

Med terapi på nett kan du ta tak i problemene du sliter med på en enkel, effektiv og rimelig måte – uten forpliktelser. Få noen som lytter til deg og veileder deg mot en bedre hverdag med mer glede. At terapien er online gjør det så mye enklere å ta det første steget mot behandling. Les mer om individuell terapi.

terapi på nett
samlivsterapi på nett

Samlivsterapi på nett – tilpasset deres behov

Hverdagens stress og krav sliter på mange forhold. Kanskje har dere også barn, noe som gjør det enda vanskeligere å få kvalitetstid sammen, men også å begynne på den parterapien dere kanskje lenge har vurdert.

Med terapi på nett kan dere starte samtaleterapien i deres egen stue, på et tidspunkt som passer deres kalender. Samlivsterapi på nett innebærer også at dere kan få behandling mens barna sover på kvelden. Nå finnes ingen unnskyldning lenger. Ta tak i problemene før det er for sent, og få hjelp til å finne tilbake til hverandre. Les mer om parterapi. 

Vi tilbyr også familieterapi og foreldreveiledning. 

Kombinere terapi på nett med tradisjonell terapi

Terapi hos Terapivakten er fleksibelt, og du kan kombinere digital terapi med tradisjonell, enten i ditt eget hjem eller på kontor*. Dette gjør det enklere å skape en regelmessighet i dine behandlinger, og du kan få terapi med samme terapeut, uansett om du er hjemme eller på hytta.

(*) i de fleste fylkene der vi har terapeuter tilgjengelige, kan du også møte din behandler på et behandlingskontor.

terapi på nett

 

Hvordan fungerer de digitale terapitimene?

Hvis du ønsker å teste ut terapi på nett hos oss, bestiller du time gjennom å fylle ut skjemaet nedenfor, eller ved å ringe 64809092. Etter at du har fått en time sender vi deg en lenke til e-postadressen din. Den klikker du på rett før timen begynner. Betalingen gjør du ved å bruke bankkortet ditt i vår digitale løsning.

Timen er helt uforpliktende, og du behøver ikke umiddelbart ta stilling til om du ønsker å fortsette behandlingen. Dersom du bestemmer deg for å fortsette behandlingen avtaler du med terapeuten om når dere møtes igjen og hvordan.

Hvis du har bestilt terapi på nett, men finner ut at timen ikke passer eller om du har angret deg, kan du avbestille timen inntil 24 timer før avtalt tid. 

 

Bestill time eller ta kontakt

Tegn på emosjonell deprivasjon i voksen alder

Tegn på emosjonell deprivasjon i voksen alder

Mange voksne kan oppleve det som utfordrende å knytte tette bånd til andre. Dette kan ha mange årsaker, blant annet manglende forståelse av egne følelser som igjen kan gjøre det vanskelig å uttrykke egne følelser og gjøre seg forstått av andre. Årsaken til at noen...

read more
Hvordan oppdage emosjonell deprivasjon i barndommen?

Hvordan oppdage emosjonell deprivasjon i barndommen?

Emosjonell deprivasjon skjer når et barn helt eller delvis opplever mangel på følelsesmessig støtte og pleie under oppveksten. Det gjelder hovedsakelig emosjonell pleie fra hovedforsørgerne i barnets liv, som ignorerer barnets behov for trøst, glede og kjærlighet. ...

read more
Hvordan leve i et parforhold med sexavhengighet?

Hvordan leve i et parforhold med sexavhengighet?

Som med all annen avhengighet, kan et parforhold med sexavhengighet by på en del utfordringer. Sexavhengighet kan blant annet føre med seg løgner, manipulasjon, utroskap, uansvarlig bruk av penger og/eller overdreven bruk av pornografi. For partneren til den...

read more