Terapi på nett - samtaleterapi i din egen stue

Tidsbesparande, rimelig og bekvemt

Kan du tenke deg å møte en terapeut eller psykolog online, i stedet for på et kontor? Hos Terapivakten kan du få terapi på nett, gjennom digitale videosamtaler. Dette senker terskelen betydelig for å teste ut om terapi er noe for deg.

Etter en stressfylt arbeidsdag kan du bare skli ned i sofaen din med en kopp te i hånden og starte behandlingen. Slipp venterom, stress og transport.

Tilpass behandlingen etter din hverdag, i stedet for motsatt. Glem tidskrevende transport til behandlingskontorer eller en følelse av at du bør rydde hjemmet dit før besøk. Terapi på nett – det blir ikke enklere enn det.

 

Samtaleterapi for deg som enkeltperson

Med terapi på nett kan du ta tak i problemene du sliter med på en enkel, effektiv og rimelig måte – uten forpliktelser. Få noen som lytter til deg og veileder deg mot en bedre hverdag med mer glede. At terapien er online gjør det så mye enklere å ta det første steget mot behandling.

terapi på nett
samlivsterapi på nett

Samlivsterapi på nett – tilpasset deres behov

Hverdagens stress og krav sliter på mange forhold. Kanskje har dere også barn, noe som gjør det enda vanskeligere å få kvalitetstid sammen, men også å begynne på den parterapien dere kanskje lenge har vurdert.

Med terapi på nett kan dere starte samtaleterapien i deres egen stue, på et tidspunkt som passer deres kalender. Samlivsterapi på nett innebærer også at dere kan få behandling mens barna sover på kvelden. Nå finnes ingen unnskyldning lenger. Ta tak i problemene før det er for sent, og få hjelp til å finne tilbake til hverandre.

Kombinere terapi på nett med tradisjonell terapi

Terapi hos Terapivakten er fleksibelt, og du kan kombinere digital terapi med tradisjonell, enten i ditt eget hjem eller på kontor*. Dette gjør det enklere å skape en regelmessighet i dine behandlinger, og du kan få terapi med samme terapeut, uansett om du er hjemme eller på hytta.

(*) i de fleste fylkene der vi har terapeuter tilgjengelige, kan du også møte din behandler på et behandlingskontor.

terapi på nett

Hvordan fungerer de digitale terapitimene?

Hvis du ønsker å teste ut terapi på nett hos oss, bestiller du time gjennom å fylle inn skjemaet nedenfor, eller ved å ringe 64809092. Etter at du har fått en time sender vi deg en lenke til e-postadressen din. Den klikker du på rett før timen begynner. Betalingen gjør du ved å bruke bankkortet ditt i vår digitale løsning.

Timen er helt uforpliktende, og du behøver ikke umiddelbart ta stilling til om du ønsker å fortsette behandlingen. Dersom du bestemmer deg for å fortsette behandlingen avtaler du med terapeuten om når dere møtes igjen og hvordan.

Hvis du har bestilt terapi på nett, men finner ut at timen ikke passer eller om du har angret deg, kan du avbestille timen inntil 24 timer før avtalt tid. Hvis du ikke har avbestilt timen i tid, må du betale for timen likevel.

 

Bestill time

5 faser av utbrenthet – merk deg kjennetegnene

5 faser av utbrenthet – merk deg kjennetegnene

Det finnes flere faser av utbrenthet. Utbrenthet er en tilstand som gradvis sniker seg på. Det er kanskje ikke enkelt å merke det. Men ved å være klar over hvilke tegn du skal se etter, kan du unngå at det går for langt. I verste fall kan utbrenthet ende med...

read more
Hvordan håndtere barn som slår? Tre tips som kan hjelpe

Hvordan håndtere barn som slår? Tre tips som kan hjelpe

Hvordan kan du best mulig håndtere barn som slår eller barn som ikke hører etter? Det finnes ikke bare ett svar på dette. Det er fordi det kan være mange grunner til at barna gjør som de gjør. Barn kan for eksempel ha sinneproblemer eller et vanskelig temperament, men...

read more
Å miste et barn – hvordan takle sorgen?

Å miste et barn – hvordan takle sorgen?

Å miste et barn er trolig den største tragedien man kan utsettes for i livet. Når et barn dør, vil sorgen over å miste et barn være med deg livet ut. Den kan være like stor enten du har mistet et barn i ulykke, et barn i magen eller et voksent barn. Livet vil gå...

read more