Emosjonell helse

– dine følelser og sinnsstemninger

Vi kan blant annet hjelpe deg med

Angst, redsel og frykt

Mange mennesker føler seg ofte både redd og engstelig, men mange syns det er vanskelig å innrømme dette. I forsøket på å skjule sin usikkerhet ender mange opp i ensomhet. Ta grep og søk hjelp hos Terapivakten i dag!

Depresjon

En depresjon kan skjule seg bak helt andre symptomer slik som tretthet og mangel på engasjement. Mangler du mål og mening i livet ditt? Savner du å kjenne på de ekte opp- og nedturene i hverdagen? Ta kontakt med Terapivakten, og få hjelp til å behandle din depresjon.

Selvfølelse

En dårlig selvfølelse forgifter livskvaliteten. Ingenting blir godt nok og du blir aldri god nok. Få hjelp til å se på opplevelsene som ligger bak den dårlige selvfølelsen. Med Terapivaktens tjenester kan du jobbe med det vonde og gjøre plass til et bedre liv i dag!

Hva er emosjonell helse?

Emosjonell helse handler om følelser og sinnsstemninger. Det er ikke bare vår fysiske helse som kan komme i ubalanse, og når vår emosjonelle helse blir til uhelse, så får vi redusert livskvalitet. Ofte i en større grad enn ved fysisk uhelse, fordi at det er ingen andre som kan se på oss at vi er emosjonelt syke. Vi kan ikke bære vår indre smerte i en fatle, slik vi kan med en smertefull arm.

%

Voksne med psykiske plager / symptomer i Norge (2012)

Hvem kan få hjelp med emosjonelle helse?

Årsakene til å be om hjelp til å takle sin emosjonelle helse er mange. Noen søker hjelp for fobier og redsel, som i enkelte situasjoner kan lede til uheldige konsekvenser, slik som flyskrekk. Andre har dype og eksistensielle sår som trenger hjelp til å leges. Vi kan hjelpe deg, enten du trenger hjelp til å bearbeide traumer fra fortiden eller du har søvnvansker. Sammen med en av våre terapeuter identifiserer du hvilke utfordringer og mål du ønsker å jobbe med og mot for å gjenopprette en god emosjonell helse.

Vi jobber med det bakenforliggende

Angst, depresjon og søvnløshet er tre vanlige årsaker til dårlig helse som vi kan hjelpe deg med. Vi kan også se nærmere på sinnemestring, impulsiv adferd, avhengighetsadferd, bearbeiding av traumer, overgrep og misbruk. Vi jobber mye med stressmestring, sorg, fobier og åndelige og eksistensielle temaer. Hos Terapivakten jobber vi med det bakenforliggende – de vonde følelsene og opplevelsene som er opphavet til symptomene du opplever i din hverdag.

Er du klar til å jobbe med opphavet til din emosjonelle smerte? Ta kontakt med Terapivakten i dag, så tar vi en uforpliktende samtale. Veien tilbake til god emosjonell helse går ikke rundt, men gjennom dine symptomer.

Kontakt oss for å motta terapeutiske hjemmetjenester innen kort tid

Ring for en uforpliktende samtale

Det er lett for at du tenker at utfordringene dine ikke er alvorlige nok for terapi. Eller du tenker motsatt, at problemene dine er for alvorlige. Kanskje er du usikker på om den typen situasjon du er i passer til vårt opplegg. Men er du i tvil, så er du ikke i tvil. Du kan ringe oss uten at det betyr at du må bestemme deg for noe som helst. Da kan du fortelle oss litt om hva som foregår og få vite hvordan vi kan bidra.

Hvis du ikke tidligere har diskutert disse utfordringene med noen, kan en telefonsamtale bli ekstra nyttig. Når man setter ord på noe, blir det konkretisert, klargjort og kanskje ufarliggjort. Dette skjer ikke på samme måte når tankene svirrer hvileløst og planløst rundt i hodet.

Vi rykker ut innen én time

Det kan føles uutholdelig når du sliter som verst med angst, depresjon og andre mentale og emosjonelle utfordringer. Derfor har Terapivakten mål om 1 times responstid. Kontakter du oss, får du hjelp, og du får hjelp raskt. Fyller du ut skjemaet under eller ringer for å booke time, gjør vi vårt ytterste for å rykke ut innen en time. Dette er også nyttig i en hektisk hverdag hvor det er vanskelig å forutse når du kommer til å ha tid ledig til terapi. Hvis ledig tid plutselig dukker opp, kan du kontakte oss, og vi vil være på døren din kort tid etter.

Terapi i hjemmet ditt

Noe av det spesielle med Terapivakten er at vi tilbyr terapi i hjemmet ditt, uansett om det dreier seg om at vi kommer hjem til deg, eller gjennom digitale videosamtaler. Du slipper å komme til oss. På den måten sløser vi minst mulig med tiden din. I tillegg kan vi sammen ta tak i utfordringene dine i kjente, komfortable omgivelser. Vi er først i Norge til å tilby terapeutiske hjemmetjenester, men det er utbredt i utlandet. Hvis det høres praktisk og passende ut for deg, kan du fylle ut skjemaet nedenfor eller ringe for å komme i gang. Vi håper at tilbudet om hjemmeterapi gjør terskelen lav nok til at du tar kontakt.

Våre kunder er fornøyde

I mange år slet jeg med tvangstanker. Hadde problemer med å ta kollektivtransport, og store deler av livet mitt har vært preget av sosial angst. Jeg tok kontakt med Terapivakten, og innen én time kom terapeuten hjem til meg. Han hjalp meg med å sette ord på følelsene mine og lagde en handlingsplan for veien videre. Terapeuten utfordret meg og beroliget meg under hele behandlingsforløpet. I dag sliter jeg ikke med sosial angst, og kollektivtransport er moro. Dette var noe jeg bare drømte om før, og nå er jeg friere enn noen gang. Jeg anbefaler Terapivakten på det varmeste dersom du sliter med sosial angst og tvangstanker.

Arild J

Lærer

Bestill time

Les mer i vår blogg

Symptomer på stress – tegnene du må se opp for

Det finnes mange ulike symptomer på stress, men hvordan det gir utslag hos den enkelte vil være veldig individuelt. Psykisk stress kan ofte føre til alvorlig psykisk eller fysisk sykdom. For noen kan for eksempel fysiske symptomer på stress og angst være de mest...

Få nyhetsoppdateringer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter, bloggposter og tilbud.

Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev.