Emosjonell helse

– dine følelser og sinnsstemninger

Vi kan blant annet hjelpe deg med

Angst, redsel og frykt

Mange mennesker føler seg ofte både redd og engstelig, men mange syns det er vanskelig å innrømme dette. I forsøket på å skjule sin usikkerhet ender mange opp i ensomhet. Ta grep og søk hjelp hos Terapivakten i dag!

Depresjon

En depresjon kan skjule seg bak helt andre symptomer slik som tretthet og mangel på engasjement. Mangler du mål og mening i livet ditt? Savner du å kjenne på de ekte opp- og nedturene i hverdagen? Ta kontakt med Terapivakten, og få hjelp til å behandle din depresjon.

Selvfølelse

En dårlig selvfølelse forgifter livskvaliteten. Ingenting blir godt nok og du blir aldri god nok. Få hjelp til å se på opplevelsene som ligger bak den dårlige selvfølelsen. Med Terapivaktens tjenester kan du jobbe med det vonde og gjøre plass til et bedre liv i dag!

Hva er emosjonell helse?

Emosjonell helse handler om følelser og sinnsstemninger. Det er ikke bare vår fysiske helse som kan komme i ubalanse, og når vår emosjonelle helse blir til uhelse, så får vi redusert livskvalitet. Ofte i en større grad enn ved fysisk uhelse, fordi at det er ingen andre som kan se på oss at vi er emosjonelt syke. Vi kan ikke bære vår indre smerte i en fatle, slik vi kan med en smertefull arm.

%

Voksne med psykiske plager / symptomer i Norge (2012)

Hvem kan få hjelp med emosjonelle helse?

Årsakene til å be om hjelp til å takle sin emosjonelle helse er mange. Noen søker hjelp for fobier og redsel, som i enkelte situasjoner kan lede til uheldige konsekvenser, slik som flyskrekk. Andre har dype og eksistensielle sår som trenger hjelp til å leges. Vi kan hjelpe deg, enten du trenger hjelp til å bearbeide traumer fra fortiden eller du har søvnvansker. Sammen med en av våre terapeuter identifiserer du hvilke utfordringer og mål du ønsker å jobbe med og mot for å gjenopprette en god emosjonell helse.

Vi jobber med det bakenforliggende

Angst, depresjon og søvnløshet er tre vanlige årsaker til dårlig helse som vi kan hjelpe deg med. Vi kan også se nærmere på sinnemestring, impulsiv adferd, avhengighetsadferd, bearbeiding av traumer, overgrep og misbruk. Vi jobber mye med stressmestring, sorg, fobier og åndelige og eksistensielle temaer. Hos Terapivakten jobber vi med det bakenforliggende – de vonde følelsene og opplevelsene som er opphavet til symptomene du opplever i din hverdag.

Er du klar til å jobbe med opphavet til din emosjonelle smerte? Ta kontakt med Terapivakten i dag, så tar vi en uforpliktende samtale. Veien tilbake til god emosjonell helse går ikke rundt, men gjennom dine symptomer.

Kontakt oss for å motta terapeutiske hjemmetjenester innen kort tid

Våre kunder er fornøyde

I mange år slet jeg med tvangstanker. Hadde problemer med å ta kollektivtransport, og store deler av livet mitt har vært preget av sosial angst. Jeg tok kontakt med Terapivakten, og innen én time kom terapeuten hjem til meg. Han hjalp meg med å sette ord på følelsene mine og lagde en handlingsplan for veien videre. Terapeuten utfordret meg og beroliget meg under hele behandlingsforløpet. I dag sliter jeg ikke med sosial angst, og kollektivtransport er moro. Dette var noe jeg bare drømte om før, og nå er jeg friere enn noen gang. Jeg anbefaler Terapivakten på det varmeste dersom du sliter med sosial angst og tvangstanker.

Arild J

Lærer

Bestill time

Les i vår blogg

Hva er Medavhengighet?

Vi påvirkes ofte av omgivelsene omkring oss, både på godt og vondt. Når noen vi er glad i sliter, vil det ofte ha innvirkning på hvordan vi har det også. Når vurderingene og handlingene våre blir styrt av hvordan andre har det, om det gjelder rus eller annen...

Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold

Det kan være vanskelig å finne frem til hemmelighetene bak et lykkelig parforhold. Noen ganger føles det kanskje som om du og din utvalgte lever på to forskjellige planeter. Men da er det viktig å vite at alle forhold går gjennom oppturer og nedturer. Det som avgjør...