Hopp til et tema i artikkelen:

Sorg

Start den sunne sorgprosessen i dag

Er du redd for å kjenne på sorg? Fortrenger du dine følelser ved å flykte til arbeid, aktiviteter, rusmidler eller andre mennesker? Terapivakten har erfarne terapeuter som bistår deg i dine sorgprosesser. Ta kontakt i dag – din sorg trenger å få et utløp!

Terapivakten lærer deg hvordan du kan bearbeide din sorg

Sorg er en naturlig tilstand og en naturlig del av livet. Men ikke alle mennesker vet hvordan de skal bearbeide sorgen sin på en sunn og god måte.

Sorg som ikke blir forløst vil sette seg fast og komme til uttrykk som for eksempel depresjon, fysiske smerter eller avhengighetsatferd. Første skritt i behandling av sorg er å anerkjenne at den er der og våge å slippe den til.

Mangel på kommunikasjon, intimitet og empati kan føre til dysfunksjonelle familier

“I terapivakten tilbyr vi terapi på nett via digitale videosamtaler eller via hjemmebesøk.”

Når sorg blir vanskelig å takle

Sorg er en sterk og vond følelse. Noen ganger kjennes den uutholdelig ut og det er vanskelig å se en utgang på den. Terapivaktens hjemmetjenester har meget kort responstid, og våre terapeuter kan komme hjem til deg når det kjennes ut som at sorgen vil drukne deg.

Vonde følelser og sorg er ofte vanskeligere å takle på kveldstid, og det er noe vi hos Terapivakten vet. Derfor er våre terapeuter tilgjengelig for hjemmebesøk på ettermiddager og kvelder hele uken. Ingen kan ta fra deg sorgen, men du kan få gode verktøy til å bearbeide den.

Bearbeid sorgen og gjør plass til "Her&Nå"

Bruk de gode verktøyene for å takle din sorg og bearbeide sorgen på en god og sunn måte. Da unngår du at sorgen blir usunn, unaturlig og dysfunksjonell. Ved å bearbeide sorgen gir du slipp på fortiden og får mer plass til å nyte det du har i livet ditt her og nå!

Vi hjelper deg med å takle og bearbeide sorgen på en sunn og god måte

“I terapivakten tilbyr vi terapi på nett via digitale videosamtaler eller via hjemmebesøk.”

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Match meg med en Terapeut

Invester i din mentale helse ved å bestille en online konsultasjon med en av våre kvalifiserte terapeuter. Finn en tid som passer best for deg, med priser som starter fra 495,- per konsultasjon. Vennligst fyll ut skjemaet under, så vil vi arbeide med å finne den terapeuten i vårt team som best kan møte dine behov. Det er helt uforpliktende og gratis å sende inn skjemaet, og du har full frihet til å bestemme om du ønsker å booke en time med den foreslåtte terapeuten