Hopp til et tema i artikkelen:

Depresjon

Be om hjelp i dag!

Behandling av depresjon – hvem kan ha nytte av det og hvordan foregår det egentlig? Svar ærlig på spørsmålene nedenfor og finn ut om dette er noe som kan hjelpe deg mot et bedre liv.

Føler du at du er omringet av en mørk sky? At livet er trist og meningsløst? Og at det er vanskelig, om ikke umulig, å se lyset i enden av tunnelen?

En depresjon kan stikke dypt og det kan være vanskelig å komme seg ut av den. Spesielt dersom man forsøker å gjøre det på egenhånd, uten å få hjelp mot depresjon.

Med riktig behandling av depresjon kan du igjen leve det livet du ønsker å leve. Hos Terapivakten kommer du i kontakt med en dyktig terapeut som har erfaring med behandling for depresjon.

Les videre for å finne ut hvordan du kan komme deg ut av depresjonen og få behandling tilpasset deg og dine behov.

Trenger du behandling av depresjon?

Depresjon er en unaturlig tilstand som setter deg ut av spill, og behandling av depresjon kan være det som hjelper deg tilbake til livet. Følelser som ikke anerkjennes og bearbeides på en sunn måte vil heller ikke bli bedre. Bak en depresjon ligger ubearbeidede følelser og opplevelser som trenger å få komme til uttrykk.

Føler du deg trett og sliten? Har du vondt i kroppen og føler deg umotivert? Har du vansker med å sette i gang en aktivitet eller unngår du sosiale arenaer?

Alt dette kan være symptomer på depresjon. Du har kanskje ikke tenkt på at din emosjonelle helse kan gjøre deg utslitt og full av smerter? Grip følelsene dine ved roten ved å oppsøke hjelp mot depresjon og opplev hvordan den gradvis slipper tak.

Terapivakten kan hjelpe deg med å komme ut av depresjonen med behandling tilpasset deg og din livssituasjon.

“I terapivakten tilbyr vi terapi på nett via digitale videosamtaler eller via hjemmebesøk.”

Hvordan behandle depresjon?

Hos Terapivakten tilpasser vi behandlingen til det enkelte individ. Vi bruker en en rekke ulike metoder som vil hjelpe deg med å komme deg ut av depresjonen.

Blant annet bruker vi kognitiv terapi. Dette er en behandlingsform som går ut på at du sammen med en terapeut forsøker å endre tanke- og atferdsmønsteret vedrørende din depressive lidelse. Du lærer verktøy du kan ta med deg ut i livet og prøve frem for å finne ut hva som fungerer for deg.

Vi bruker også andre metoder for behandling av depresjon som går ut på bevisstgjøring av ens eget vesen og sin egen lidelse. Ved å bevisstgjøre og kartlegge hva det er du går gjennom, kan man også finne alternative tankemåter eller handlingsmåter i gitte situasjoner.

Terapi på denne måten har ved en rekke studier vist mye bedre resultater enn ved den tradisjonelle formen for behandling mot depresjon, som du kan lese om nedenfor. Med hjelp fra Terapivaktens kompetente terapeuter kan du også endre din egen oppfattelse av deg selv og din depressive lidelse.

Søk profesjonell hjelp mot depresjon

Alle våre terapeuter har god erfaring med behandling av depresjon, og i løpet av behandlingen så vil du bli bedre kjent med deg selv og dine mekanismer. Det er på tide å ta dine følelser på alvor og si farvel til depressive tilstander!

Vi hjelper deg med å komme deg ut av depresjonen

“I terapivakten tilbyr vi terapi på nett via digitale videosamtaler eller via hjemmebesøk.”

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Match meg med en Terapeut

Invester i din mentale helse ved å bestille en online konsultasjon med en av våre kvalifiserte terapeuter. Finn en tid som passer best for deg, med priser som starter fra 495,- per konsultasjon. Vennligst fyll ut skjemaet under, så vil vi arbeide med å finne den terapeuten i vårt team som best kan møte dine behov. Det er helt uforpliktende og gratis å sende inn skjemaet, og du har full frihet til å bestemme om du ønsker å booke en time med den foreslåtte terapeuten