Hopp til et tema i artikkelen:

Utbrenthet

Ta kontakt med oss nå!

Sliten? Kraftløs? Tom for energi? Orker du ikke tanken på jobb eller sosiale settinger? Det finnes god hjelp å få mot utbrenthet. Du trenger ikke engang å gå ut døren – Terapivakten kommer enten hjem til deg eller møter deg via en digital videosamtale. Ring hjem en terapeut i dag!

Hvordan kan behandling av utbrenthet hjelpe meg?

Å møte veggen er et resultat av å ikke ta godt nok vare på seg selv og sine behov. Gjennom behandling av utbrenthet lærer du deg å bedre lytte til deg selv. Utbrenthet skjer ikke over natten, men er en konsekvens av å gå på akkord med seg selv over lang tid.

Når du er utbrent vil du føle deg overveldet av den minste lille ting, og det som i virkeligheten er to oppgaver ser ut til å være minst ti! Du kommer inn i en ond sirkel der følelsen av å ikke strekke til bare blir forsterket.

Behandling av utbrenthet gir deg verktøyene du trenger for å få en oversikt og roe ned hverdagen din.

«I terapivakten tilbyr vi terapi på nett via digitale videosamtaler eller via hjemmebesøk.»

Behandling av utbrenthet innebærer å prioritere egne behov

Terapivakten vil gjennom behandling av utbrenthet hjelpe deg med å se på hvilke prioriteringer du gjør i livet ditt. Hva er det som gjør at du så ofte nedprioriterer dine egne behov?

Bevisstgjøring av disse mekanismene gjør at du kan ta bedre valg – å velge å gjøre deg selv til den viktigste personen i ditt eget liv.

Søk hjelp mot utbrenthet - få mer overskudd!

Behandling av utbrenthet gir deg muligheten til å rydde opp i livet ditt. Ikke bruk tid og krefter du egentlig ikke har på ting og mennesker du egentlig ikke trenger. Bli bevisst på dine reaksjonsmønster, lær deg å prioritere egne behov og opplev effekten av økte energinivåer, mestring og hverdagsglede.

Vi i terapivakten hjelper deg med å prioritere dine behov

«I terapivakten tilbyr vi terapi på nett via digitale videosamtaler eller via hjemmebesøk.»