Hopp til et tema i artikkelen:

Selvfølelse

Start din reise nå

Føler du deg aldri god nok? Stoler du ikke på positive tilbakemeldinger? Syns du at du skulle gjort ting bedre, selv med strålende resultater? En dårlig selvfølelse ødelegger livskvaliteten. Ring hjem en av våre terapeuter i dag og få hjelp til å finne den gode selvfølelsen!

Sliter du med å bli kvitt en dårlig selvfølelse?

Dårlig selvfølelse ledsages av skam, og mange sliter med å bli kvitt sin dårlige selvfølelse. Mangel på positiv oppmerksomhet og anerkjennelse i barndommen skaper problemer med å anerkjenne deg selv som voksen. Derfor blir du aldri fornøyd med den du er.

Når du skal jobbe mot å få en bedre selvfølelse trenger du å se på de sårene som gav grobunn for en dårlig selvfølelse. Med Terapivaktens terapeutiske hjemmetjenester kan du finne trygghet og støtte når du skal jobbe med din dårlige selvfølelse. Vi kommer hjem til deg – til dine egne trygge omgivelser.

“I terapivakten tilbyr vi terapi på nett via digitale videosamtaler eller via hjemmebesøk.”

Terapivakten viser deg veien til bedre selvfølelse

Ved hjelp av våre terapeuter kan du begynne se på hvor din dårlige selvfølelse oppstod. Like viktig er det å lære seg nye verktøy for å skape seg en bedre selvfølelse i dag.

Ved å jobbe på denne måten tar du tak i problemet ved roten samtidig som du gjør noe med hvordan du påvirkes i dag. Resultatet blir en bedre selvfølelse og en bedre hverdag.

Si ja til det som fremmer en bedre selvfølelse!

En bedre selvfølelse gjør deg mer rakrygget. Du vil slutte å feste blikket i bakken for å unngå blikkontakt. Du vil kunne anerkjenne deg selv og dine prestasjoner. Når du feiler vil det ikke være verdens undergang. Reis deg opp og takk ja til livet – Bestill en terapeut fra Terapivakten nå!

Vi viser deg veien til bedre selvfølelse

“I terapivakten tilbyr vi terapi på nett via digitale videosamtaler eller via hjemmebesøk.”

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Match meg med en Terapeut

Invester i din mentale helse ved å bestille en online konsultasjon med en av våre kvalifiserte terapeuter. Finn en tid som passer best for deg, med priser som starter fra 495,- per konsultasjon. Vennligst fyll ut skjemaet under, så vil vi arbeide med å finne den terapeuten i vårt team som best kan møte dine behov. Det er helt uforpliktende og gratis å sende inn skjemaet, og du har full frihet til å bestemme om du ønsker å booke en time med den foreslåtte terapeuten