Få hjelp med å takle adferdsvansker hos barn og unger
Hopp til et tema i artikkelen:

Adferdsvansker

Be om hjelp nå!

Føler du deg fortvilet og maktesløs ovenfor adferden til de unge og er usikker på hvordan du skal møte dem? Det finnes hjelp å få.

Terapivakten kommer hjem til dere og tilbyr adferdsterapi for hele familien. Adferdsvanskene kan dreie seg om alt fra utagerende adferd med kriminalitet, vold og rus, til selvskading, isolering og ensomhet. Alle familiemedlemmer som står rundt vil påvirkes av den som har en negativ adferd, og derfor vil også hele familien kunne nyttiggjøre seg av adferdsterapi.

Det handler om å lære hvordan man skal møte negativ adferd, og om hvordan man skal ta vare på seg selv og de andre barna.

Hvordan kan vi jobbe med adferdsvansker hos ungdom?

Å jobbe med adferdsvansker hos ungdom er å jobbe med den bakenforliggende årsaken. Når begynte den unge å endre seg og hva utløste den negative adferden? Hvilke positive egenskaper har ungdommen? Hvordan kan dere som foreldre møte den unge best mulig og hva trenger dere for å stå stødig og samlet i utfordringene som følger med adferdsvanskene hos barnet deres?

Terapivakten sender en terapeut hjem til dere, slik at dere kan jobbe sammen i det miljøet der adferden ofte utspiller seg. Mange av våre terapeuter har flere års erfaring med arbeid med adferdsproblemer hos ungdom, og alle våre terapeuter har lang erfaring i å jobbe med adferdsterapi.

“I terapivakten tilbyr vi terapi på nett via digitale videosamtaler eller via hjemmebesøk.”

Søk adferdsterapi hos erfarne terapeuter

Be om hjelp til adferdsterapi allerede i dag. Vi kommer hjem til dere og bistår der konflikten utspiller seg. Ungdom med adferdsproblemer har udekkede behov. Ved å se hvilke behov det gjelder og dekke dem på en god måte, vil ofte den negative adferden forsvinne.

Vi i terapivakten kan hjelpe dere med konflikten som utspiller seg i hjemmet

“I terapivakten tilbyr vi terapi på nett via digitale videosamtaler eller via hjemmebesøk.”

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Match meg med en Terapeut

Invester i din mentale helse ved å bestille en online konsultasjon med en av våre kvalifiserte terapeuter. Finn en tid som passer best for deg, med priser som starter fra 495,- per konsultasjon. Vennligst fyll ut skjemaet under, så vil vi arbeide med å finne den terapeuten i vårt team som best kan møte dine behov. Det er helt uforpliktende og gratis å sende inn skjemaet, og du har full frihet til å bestemme om du ønsker å booke en time med den foreslåtte terapeuten