Adferdsterapi for adferdsvansker hos ungdom

Be om hjelp nå!

Føler du deg fortvilet og maktesløs ovenfor adferden til de unge og er usikker på hvordan du skal møte dem? Det finnes hjelp å få. Terapivakten kommer hjem til dere og tilbyr adferdsterapi for hele familien.

Trenger hele familien adferdsterapi?

Adferdsvanskene kan dreie seg om alt fra utagerende adferd med kriminalitet, vold og rus, til selvskading, isolering og ensomhet. Alle familiemedlemmer som står rundt vil påvirkes av den som har en negativ adferd, og derfor vil også hele familien kunne nyttiggjøre seg av adferdsterapi.

Det handler om å lære hvordan man skal møte negativ adferd, og om hvordan man skal ta vare på seg selv og de andre barna.

Hvordan kan vi jobbe med adferdsvansker hos ungdom?

Å jobbe med adferdsvansker hos ungdom er å jobbe med den bakenforliggende årsaken. Når begynte den unge å endre seg og hva utløste den negative adferden? Hvilke positive egenskaper har ungdommen? Hvordan kan dere som foreldre møte den unge best mulig og hva trenger dere for å stå stødig og samlet i utfordringene som følger med adferdsvanskene hos barnet deres?

Terapivakten sender en terapeut hjem til dere, slik at dere kan jobbe sammen i det miljøet der adferden ofte utspiller seg. Mange av våre terapeuter har flere års erfaring med arbeid med adferdsproblemer hos ungdom, og alle våre terapeuter har lang erfaring i å jobbe med adferdsterapi.

Søk adferdsterapi hos erfarne terapeuter

Be om hjelp til adferdsterapi allerede i dag. Vi kommer hjem til dere og bistår der konflikten utspiller seg. Ungdom med adferdsproblemer har udekkede behov. Ved å se hvilke behov det gjelder og dekke dem på en god måte, vil ofte den negative adferden forsvinne.

Våre kunder er fornøyde

Min familie trengte plutselig rask hjelp, da vår sønn sist sommer slet psykisk med sosial angst og tvangsmessigheter. Vi kontakten Terapivakten og opplevde å bli møtt på en trygg og god måte. Fra første stund ble jeg og min familie tatt på alvor og prosessen raskt satt i gang. Vår sønn fikk hjelp i løpet av få dager. Vår behandler var faglig dyktig og møtte opp hos oss med omsorg og empati. Vi som pårørende ble ivaretatt på en svært god måte. Vi vil med takknemlighet få takke Terapivakten og på det varmeste anbefale dem til andre som trenger hjelp. Det er virkelig en trygghet å vite at Terapivakten er der ved akutte behov.

Aud

Psykiatrisk sykepleier

Kontakt oss for spørsmål eller bestill time her

Les i vår blogg

Hva er Medavhengighet?

Vi påvirkes ofte av omgivelsene omkring oss, både på godt og vondt. Når noen vi er glad i sliter, vil det ofte ha innvirkning på hvordan vi har det også. Når vurderingene og handlingene våre blir styrt av hvordan andre har det, om det gjelder rus eller annen...

Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold

Det kan være vanskelig å finne frem til hemmelighetene bak et lykkelig parforhold. Noen ganger føles det kanskje som om du og din utvalgte lever på to forskjellige planeter. Men da er det viktig å vite at alle forhold går gjennom oppturer og nedturer. Det som avgjør...