Adferdsterapi for adferdsvansker hos ungdom

Be om hjelp nå!

Er det vanskelig å snakke med de voksne? Føler du deg misforstått? Er du redd for negative konsekvenser dersom du er ærlig? Føler du deg fortvilet og maktesløs ovenfor adferden til de unge? Usikker på hvordan du skal møte dem? Det finnes hjelp å få. Terapivakten kommer hjem til dere og tilbyr adferdsterapi for hele familien.

Trenger hele familien adferdsterapi?

Alle familiemedlemmene lever i det samme familiesystemet, og blir derfor preget av de samme adferdsvanskene hos den unge. Derfor kan også hele familien ha nytte av adferdsterapi.

Adferdsvanskene kan dreie seg om alt fra utagerende adferd med kriminalitet, vold og rus til selvskading, isolering og ensomhet. Alle familiemedlemmer som står rundt vil påvirkes av den som har en negativ adferd, og derfor vil også hele familien kunne nyttiggjøre seg av adferdsterapi.

Det handler om å lære hvordan man skal møte negativ adferd, og om hvordan man skal ta vare på seg selv og de andre barna.

 

Hvordan kan vi jobbe med adferdsvansker hos ungdom?

Å jobbe med adferdsvansker hos ungdom er å jobbe med den bakenforliggende årsaken. Når begynte ungdommen å endre seg og hva utløste den negative adferden? Hvilke positive egenskaper har ungdommen? Hvordan kan dere som foreldre møte den unge best mulig og hva trenger dere for å stå stødig og samlet i utfordringene som følger med adferdsvansker hos ungdom?

Terapivakten sender en terapeut hjem til dere, slik at dere kan jobbe sammen i det miljøet der adferden ofte utspiller seg. Mange av våre terapeuter har flere års erfaring med arbeid med adferdsproblemer hos ungdom, og alle våre terapeuter har lang erfaring i å jobbe med adferdsterapi.

 

Søk adferdsterapi hos erfarne terapeuter

Rekk ut en hånd og be om hjelp til adferdsterapi i dag. Vi kommer hjem til dere og bistår der konflikten utspiller seg. Ved å møte ungdommen på en sunnere måte vil dere se helt andre resultater.

Ungdom med adferdsproblemer har udekkede behov. Ved å se hvilke behov det gjelder og dekke dem på en god måte, så vil ofte den negative adferden forsvinne.

Våre kunder er fornøyde

I mange år slet jeg med tvangstanker. Hadde problemer med å ta kollektivtransport, og store deler av livet mitt har vært preget av sosial angst. Jeg tok kontakt med Terapivakten, og innen én time kom terapeuten hjem til meg. Han hjalp meg med å sette ord på følelsene mine og lagde en handlingsplan for veien videre. Terapeuten utfordret meg og beroliget meg under hele behandlingsforløpet. I dag sliter jeg ikke med sosial angst, og kollektivtransport er moro. Dette var noe jeg bare drømte om før, og nå er jeg friere enn noen gang. Jeg anbefaler Terapivakten på det varmeste dersom du sliter med sosial angst og tvangstanker.

Arild J

Lærer

Kontakt oss for spørsmål eller bestill time her

Les mer i vår blogg

Symptomer på stress – tegnene du må se opp for

Det finnes mange ulike symptomer på stress, men hvordan det gir utslag hos den enkelte vil være veldig individuelt. Psykisk stress kan ofte føre til alvorlig psykisk eller fysisk sykdom. For noen kan for eksempel fysiske symptomer på stress og angst være de mest...

Få nyhetsoppdateringer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter, bloggposter og tilbud.

Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev.