Når jeg ser tilbake på alle timene jeg hadde med min behandler i Terapivakten syntes jeg det har vært en fantastisk spennende reise. Terapien har gitt meg større selvinnsikt og bevissthet om mine reaksjonsmønstre. Etter timene har jeg alltid følt meg styrket, og opplever at jeg har større tilgang på mine ressurser.

Grete

Etter flere år behandling i DPS, med noen innleggelser, ble jeg anbefalt Terapivakten av en nær venn. På den tiden hadde jeg kroniske smerter, depresjon og så sterk angst at jeg ikke klarte å komme meg til lege og psykolog kontoret. Samtidig som min skam følelse for å ikke være slik som alle andre hindret meg til å gå ut noe særlig. Min behandler ringte meg for å presentere seg allerede etter 4 timer, og noen dager senere begynte prosessen som skulle endre og bedre mine problemer fullstendig. Min behandler gav meg tryggheten og motivasjon jeg trengte for å gå dypere inn å jobbe med meg selv. For første gang har jeg mottatt en behandling som ikke bare tar for seg sykdom og symptomer, men som omhandler hele livet og som også omhandler mengder med glede, lyst og humor. Jeg er utrolig takknemlig for hjelpen jeg fikk fra Terapivakten og kan på det varmeste anbefale de videre til andre som vil ha en forandring i livet.

Espen B

Min familie trengte plutselig rask hjelp, da vår sønn sist sommer slet psykisk med sosial angst og tvangsmessigheter. Vi kontakten Terapivakten og opplevde å bli møtt på en trygg og god måte. Fra første stund ble jeg og min familie tatt på alvor og prosessen raskt satt i gang. Vår sønn fikk hjelp i løpet av få dager. Vår behandler var faglig dyktig og møtte opp hos oss med omsorg og empati. Vi som pårørende ble ivaretatt på en svært god måte. Vi vil med takknemlighet få takke Terapivakten og på det varmeste anbefale dem til andre som trenger hjelp. Det er virkelig en trygghet å vite at Terapivakten er der ved akutte behov.

Aud - Psykiatrisk sykepleier

Jeg er utrolig takknemlig for den hjelpen jeg fikk fra min behandler i Terapivakten. Fra første hjemmeterapi time ble jeg møtt med respekt, omsorg og varme, samtidig som jeg ble utfordret på de problemområder jeg helst ikke ville inn i. Jeg fikk etterhvert sakte tro på meg selv. Min behandler var utrolig dyktig i jobben sin, men det viktigste for meg at jeg følte jeg betydde noe og at hele min familie ble ivaretatt under behandlingen.

Janne

Hjemme terapi timene jeg fikk fra min Terapeut i terapivakten gav meg trygghet på at jeg kunne takle fremtidig motgang og det har styrket min evne til å glede meg over gode ting i livet. Jeg har blitt bedre kjent med meg selv og på den måten er det lettere for meg i møte med andre mennesker og i nære relasjoner.

Lene

Hos Terapivakten fikk jeg uvurderlig hjelp som gjorde at jeg kom meg gjennom en vanskelig periode i livet og på en måte som har rustet meg for nye utfordringer. Gjennom behandlingen jeg fikk fra terapeuten min i Terapivakten har jeg fått verktøy som gjør at jeg står sterkere i møte med det livet måtte ha av utfordringer.

Karoline

Den unike tilliten og tryggheten min terapeut i Terapivakten skapte, kombinert med hennes utpregende profesjonalitet, tilstedeværelse, arbeidsmetoder og helhetstankegang har gjort at jeg har utviklet meg på de fleste plan i livet. Ingen tema var for store eller for små, ingenting var tabu eller flaut. Alt fra traumatiske opplevelser i oppvekst eller destruktiv livsstil til par-relasjoner, suksess historier og karriere, ble delt og jobbet med sammen med min terapeut. Varmen og seriøsiteten jeg ble møtt med var unik, og har for meg bidratt til en egenutvikling og livsmot som er langt over det jeg kunne forvente.

Kristin M

Da jeg begynte i terapi var jeg lite i kontakt med egne behov og følelser. I løpet av terapi tiden begynte jeg å få min egen integritet og klarer i dag å stå mer opp for meg selv. Jeg fikk også tilbake mange minner fra barndommen, traumer og fikk god hjelp til å bearbeide dette. Jeg hadde ikke klart det uten den flotte støtten jeg opplevde å få fra en av terapeutene i Terapivakten. Tusen takk for den gode hjelpen jeg har fått. Jeg anbefaler Terapivakten på det varmeste.

Siri

Kontakt oss for å motta terapeutiske hjemmetjenester innen kort tid

Ring for en uforpliktende samtale

Kanskje tenker du at utfordringene dine ikke er alvorlige nok for terapi? Eller motsatt, at problemene dine er for alvorlige? Er du usikker på om den typen situasjon du er i passer vårt opplegg? Du kan ringe oss uten at det betyr at du må bestemme deg for noe som helst. Bare fortell oss litt om hva som foregår, så kan vi fortelle hvordan vi kan bidra.

Hvis du ikke tidligere har diskutert disse utfordringene med noen, kan en telefonsamtale bli ekstra nyttig. Når man setter ord på noe blir det konkretisert, klargjort og kanskje ufarliggjort. Det kan føles som en lettelse.

Vi rykker ut innen én time

Det kan føles uutholdelig når du sliter som verst med angst, depresjon og andre mentale og emosjonelle utfordringer. Derfor har Terapivakten mål om 1 times responstid. Kontakter du oss, får du hjelp - og du får hjelp raskt. For å bestille time fyller du ut skjemaet under eller ringer oss på 64809092.

Terapi i hjemmet ditt

Noe av det spesielle med Terapivakten er at vi tilbyr terapi i hjemmet ditt. Velg mellom å få en terapeut hjem til deg eller å benytte tjenesten terapi på nett. Få behandling tilpasset din hverdag i stedet for motsatt, og unngå venterom, stress og transport. Vi er først i Norge med å tilby terapeutiske hjemmetjenester, men det er utbredt i utlandet. Vi håper at tilbudet om hjemmeterapi gjør terskelen lav nok til at flere får den behandligen de trenger.

Les mer i vår blogg

Få nyhetsoppdateringer

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter, bloggposter og tilbud.

Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev.