Personvernærklæring

Personvernerklæring og opplysninger om bruk av informasjonskapsler (cookies).

Denne personvernerklæringen informerer om hvordan Terapivakten samler inn og bruker personopplysninger. Målet er å gi deg overordnet informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Når samler Terapivakten inn personopplysninger?

Vi behandler i hovedsak opplysninger som du har gitt til oss i forbindelse med jobbsøknad, bestilling av time eller påmelding av nyhetsbrevet.

Vi samler også informasjon om de som besøker våre nettsider. Ved å hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser, i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre redusert brukeropplevelse. 

Hva registreres når du bruker nettsiden vår?

 
Statistikk

Vi bruker statistikkverktøyet Google Analytics på våre nettsider. Dataene som samles inn, er basert på cookie- og IP-informasjon. Google Analytics setter en førsteparts cookie hos alle besøkende på nettstedet. Google lagrer bruker- og hendelsesdata i 26 måneder. Denne perioden tilbakestilles ved ny aktivitet, f.eks. ved at brukeren besøker nettstedet på nytt. Dataene som lagres omfatter ikke User-ID.

Annen cookiedata

Nettsiden har sporingskode fra Facebook (Facebook piksel). Facebook-pikselen samler inn 5 typer data. Dette inkluderer IP-adresse, Facebooks egen cookie og hendelser som brukeren gjør (konverteringer). Pikselen støtter også innsamling av egendefinerte data som konverteringsverdi, i tillegg til såkalt “Avansert matching” med e-post, adresse mm. Avansert matching er ikke aktivert på Terapivakten.

Mailchimp

Mailchimp lagrer navn, e-post og eventuell annen informasjon som du som besøkende velger å sende inn. Dataene som oppbevares hos Mailchimp blir lagret så lenge det finnes legitim interesse, alternativt inntil det forespørres at dataene slettes.

Mailchimp vil kombinere informasjon gitt frivillig via skjemaer (eksplisitt) med implisitte data hentet fra nettsidestatistikk og e-posttracking. Mailchimp er EU/Swiss Privacy Shield-sertifisert. Her kan du lese mer om Mailchimps datasikkerhet og personvern.  

Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål: 

– For å analysere statistikk og brukervennlighet
Via Google Analytics utarbeider vi anonym statistikk som hjelper oss å forstå hvordan nettsidene brukes. Eksempel på slik statistikk kan være informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra og hvor lang tid gjennomsnittlig person bruker på hver side.

 Målrette og personalisere markedsføring
Terapivakten bruker informasjon fra Facebook piksel, Google Analytics og Mailchimp til målretting og tilpassing av annonser eller kommunikasjon. Vil du ikke motta personaliserte Facebook-annonser kan du melde deg av her. Du kan også blokkere bestemte annonser fra Google. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet vårt i Mailchimp.

Hvem har tilgang til opplysningene?

Terapivakten kan i noen tilfeller dele personopplysninger med andre selskaper eller organisasjoner. Dette kan skje når:

a) Andre utfører tjenester på våre vegne

b) Ved mistanke om lovbrudd

Ved mistanke om lovbrudd vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

Du har rett til å vite hva vi vet om deg

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert på deg, og du kan når som helst ta kontakt med oss for å få en slik oversikt. Vi svarer deg senest innen 30 dager etter at du har tatt kontakt, og dette er kostnadsfritt.

Si gjerne i fra

Dersom du mener at vi har brutt personvernregelverket, kan du gjerne informere oss om dette. Du kan også klage til Datatilsynet.

Oppdaterte vilkår

Terapivakten forbeholder seg retten til med jevne mellomrom å kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Denne erklæringen ble sist oppdatert 26.01.2020

 

Les i vår blogg

Hvordan bli lykkelig? Vi gir deg 6 råd

Hvordan bli lykkelig? Og hva er lykke? Kan det måles? Veien til lykke er nødvendig å gå for å finne det som gjør deg glad. Noen ganger er det også selve jakten på lykke som fører til at man blir lykkelig. Under jakten vil du finne ut hva som er det viktigste for deg i...