Få rask behandling av erfarne psykologer og terapeuter

Få en gratis 15 minutters «bli kjent» digitalkonsultasjon med en psykolog og få hjelp innen 48 timer.

Hva kan du få hjelp med hos Terapivakten?

Våre kompetente og erfarne psykologer og terapeuter er resultatorienterte. De vet hva de skal gjøre slik at du skal få de resultatene du ønsker. Noen av våre terapeuter har også egenerfaring innen ulike lidelser, som gjør at de lettere kan relatere seg med det du går gjennom.

Vi er her for deg - uansett hva du går gjennom

Våre tjenester

Vi i Terapivakten ønsker å gjøre terskelen så lav som mulig for de som ønsker å søke hjelp. Derfor tilbyr vi stor fleksibilitet til hvordan du kan få utført timene dine. Du kan velge mellom nett samtaler, fysiske møter på kontor og ved at vi kommer hjem til deg i de byene vi har hjemme-terapeuter og kontor. Våre terapeutiske tjenester er en god løsning for deg som av ulike grunner ikke ønsker å ta kontakt med det offentlige eller ikke har tid til å vente på andre relevante tjeneste tilbud.

"BLI KJENT" SAMTALE

  • 15 minutt digital samtale
  • "Bli kjent" før eventuell bestilling av betalte tjenester
  • Ingen offentlig journalføring
  • Tilgjengelig dag, kveld og helg

BESTILL TIME

ENKELTTIME

På terapeutens kontor eller i ditt eget hjem

  • Hjemmeterapi eller kontor
  • Møt en erfaren terapeut
  • Ingen forpliktelser
  • Enkel betaling etter hver time
  • Ingen offentlig journalføring
  • Fast pris 1245,-

BESTILL TIME

Les mer om Enkelttime

Øystein Ausen
Øystein Ausen
13 August 2023
Dette var min første erfaring med terapi. Ove skapte en utrolig trygghet, og han har en god evne til å skape tillit og åpenhet i samtalene. Anbefales på det sterkeste!
Ingeborg Kyvik
Ingeborg Kyvik
15 Mars 2023
Jeg setter veldig stor pris på de samtalene jeg har hatt med Terapivakten/Ove Andre. Ove Andre er lyttende, oppmerksom og tydelig på en gang. Han er faglig dyktig og omsorgsfull, noe som i fellesskap innbyr til tillit. Jeg er takknemlig for gode samtaler som har gitt mulighet for refleksjon, aha-moments, tårer, latter og læring??
Terje Pedersen
Terje Pedersen
8 September 2022
Har ikke vært i terapi hos Terapivakten, men gir automatisk full pott til mennesket og terapeut Ove Andre. En mer åpen og ærlig person med en genuin og ektefølt trang til å hjelpe andre skal man lete veldig lenge etter.
Barbro Sundby
Barbro Sundby
5 April 2022
Jeg og min mann hadde en veldig positiv opplevelse og godt utbytte av terapi hos Annemette hos Terapivakten. Vi var først hos henne i parterapi, og senere var min mann i individuell terapi.Hun har en tilnærming som gjør at du føler deg veldig trygg, fordi hun er så "alminnelig" og rolig selv.Min mann synes egentlig det meste av terapi er noe tull og "for dumt", men ikke med Annemette. Hun får full pott 🙂
Annette H Johansen
Annette H Johansen
28 Februar 2022
Jeg kan ikke beskrive i tekst hvor fornøyd jeg er med terapivakten/Ove Andre Remme! Han er faglig dyktig med både en faglig og egenefart kompetanse som skaper en unik dybde og verdifull forståelse i samtale/behandling. I behandling får man også oppgaver med god veiledning og støtte som gjør terapien ytterligere effektiv. Jeg tror de fleste vil tenke "hvorfor fant jeg ikke Terapivakten tidligere" som jeg gjorde!! Anbefaler Terapivakten på det absolutt varmeste!?
Linn Abigail Sandem
Linn Abigail Sandem
14 September 2021
Jeg har fått fantastisk god hjelp til å bli kjent med meg selv gjennom terapeuten min, Ove.Jeg vet at jeg blir sett og hørt uten å bli dømt.Når jeg setter meg i stolen hos han, så kommer det ærlige gode spørsmål som gir meg bedre selvinnsikt og bevissthet rundt egne handlinger, følelser og tankemønstre.Jeg har fått jobbe med både fortid og nåtid på en måte som går hånd i hånd.Det har vært både skummelt og spennende, hvor jeg gikk fra å føle meg ekstremt sårbar og skjør, til å beskytte meg selv med egenkjærlighet og styrke til å være mer til stede for meg selv og ikke bare alle andre. ❤️Jeg er på en reise hvor jeg føler meg tryggere og mer komfortabel i eget selskap, og ikke ukomfortabel, rastløs og ensom etter en liten time. ❤️Dette er en trygg arena hvor det er rom for å vokse og å få støtte både når hverdagen går av selv og når livet stormer som værst.Her kjenner og føler jeg på at jeg er i trygge hender! ?
Andre Nadimi
Andre Nadimi
30 Juni 2021
Vi anbefaler terapivakten varmt. Flinke, dyktige folk. Det kan ofte ta et par møter hvor man blir kjent med hverandre før det kommer ordentlig igang, men når det skjer og man blir åpen for terapeuten, kan mye bra skje. Vi har iallefall fått utrolig mye bra ut av det, både på personlig plan og i samholdet vårt hjemme.
Linn
Linn
18 Juli 2018
Den viktigste avgjørelsen jeg har tatt. Å bli møtt med forståelse og omtenksomhet i en så tøff situasjon som mange er i når man søker hjelp, er så uendelig viktig. Terapivakten tok situasjonen min på alvor, og en terapeut var raskt tilgjengelig. Etter mindre vellykkede møter med andre typer terapeuter, var det en glede å møte ett menneske som ikke lot som om hun hadde alle svarene. Hun bare møtte meg slik jeg trengte å bli møtt. Jeg følte meg sett og tatt vare på. Helt fantastisk. Og det å sleppe å dra gjennom halve byen når man ikke har det så godt, og å få fokusere kreftene sin kun på terapien har vært en stor del av suksessen for min del. Man føler seg allerede ganske trygg, fordi man er i sitt eget hjem. Dette er fremtiden, og takk og pris for at Terapivakten tok det første steget. Jeg anbefaler de på det varmeste!

INVITASJON TIL EN BLI-KJENT SAMTALE

Vi har fullt forståelse at det å finne den riktige personen å konsultere med er viktig. Derfor tilbyr vi en gratis 15-minutters digital konsultasjon slik at du kan være sikker på om dette er riktig for deg. For å benytte deg av dette, trykker du på “bestill time”-knappen under, velger terapeut/psykolog, deretter velger du “GRATIS BLI KJENT SAMTALE” under tjenester og tiden det passer for deg.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.